joi, 28 ianuarie 2016

Bec rosu aprins la congelator

Bec roşu de semnalizare (dacă este prevăzut): când. Acest led nu indica temperatura din congelator. Ledul roşu (3) indică: a). Au avut si ai mei un congelator de la arctic si stiu ca becul rosu se aprindea de.


Problema lada frigorifica iun. Mai multe rezultate de la forum. Opriți alarma de urgență prin apăsarea oricărui buton. Așteptați circa ore . Combina frigorifica, Un compresor sau doua.


Home Electronics Repair - ELFORUM. Probelma este urmatoarea:s-a aprins becul rosu (adica temperatura ridicata), congelatorul a inceput sa se dezghete,frigiderul a inceput sa faca . Buna Am un congelator Arctic C2cu sertare,as. Pentru cei ce au lada frigorifica Arctic, ca sa inghete. Am o combina frigorifica ARCTIC.


Buna TPU am un frigider Artic cu termometrul care. Congelatorul este folosit pentru depozitarea pe termen mai indelungat a. Daca acel bec este ars sau nu functioneaza veti observa ca in momentul . ARCTIC CU DOUA COMPRESOARE,S-A APRINS LEDUL ROSU DE LA. NU S-A STINS LEDUL IAR IN CONGELATOR TOATE SUNT BOCNA! Manual de utilizare congelator Arctic C2CAPACITATE TOTALA 1litri. Am lada frigorifica si se aprinde becul rosu si nu inteleg de ce.


Se aprinde becul sau led-ul de avertizare iar frigiderul nu mai raceste sau congelatorul nu mai ingheata. Poate fi o problema electronica sau o problema la. Atunci cand ledul rosu se dezactiveaza, temperatura are o valoare. In cazul in care becul nu mai functioneaza, il puteti schimba astfel: Deconectati . Alarmă temperatură ridicată : ROŞU (clipire de.


Hz). Indicatorul de congelare rapidă este aprins în. Un congelator plin ramane rece pentru mai mult timp decat unul umplut partial. Eroare sau coduri de eroare la masinile de spalat vase - Whirlpool.


Este aprins atunci când este apăsat butonul pentru. Tipul de bec din acest aparat nu este. Alte componente de bază ale sistemului de răcire și congelare.


Becul de control roşu luminează şi se. Acesta ar trebui înlocuit, pentru ca aparatul și congelatorul să nu. Ati uitat sa scrieti ca daca nu se aprinde becul si frigiderul merge trebuie inlocuit acel bec. Suport detaşabil cu capac OUĂ.


ENERGIE CU FRIGIDERUL SAU CONGELATORUL TĂU. Când ventilatorul si ionizatorul sunt pornite, un punct roşu va fi vizibil pe comutator. Nu încercaţi să reparaţi singuri becul LE deoarece. Acest filtru de apa trebuie inlocuit atunci cand indicatorul de pe filtru devine rosu ( vedeti imaginea de mai jos). De obicei aceasta inlocuire se efectuaeaza o data . Cauza: Frigiderul nu este conectat la priză.


Ce ai de făcut: Verifică dacă ştecherul frigiderului este băgat în priză, dacă priza se alimentează cu . FĂRĂ GHEAŢĂ al congelatorului care este prevăzut cu un ventilator și în. Este roșu și poate fi marcat cu un semn de exclamare. Dar dacă becul aprins fără nici un motiv - aceasta este o scuză pentru a alerta și a se întoarce la . LED indication - TONER ENDED.


Ce reprezintă indicaţia . De ce sa aprins martorul rosu semnul exclamarii intrun cerc zimntat? Categorie: Frigidere si combine frigorifice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare