miercuri, 9 august 2017

Perdele la metru liniar

Toate perdelele metraj prezentate mai jos se comanda la METRU LINIAR ! Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Pentru a veni in ajutorul dumneavoastra, . Inter OttoHouse SRL vinde o gama bogata de perdele la reducere de . Cele mai fine si elegante perdele clasice si moderne, cu diferite texturi si modele, potrivite pentru interioare deosebite. Alege din sutele de perdele și draperii oferite de magazinele DIEGO România! Nu rata ocazia să schimbi aspectul căminului tău cu câteva perdele sau draperii.


Draperie, perdea magazine, preturi, oferte. Perdea si draperie prinse cu rejansa (banda de incretire) tip creion de. Stiind pretul pe metrul de material si dimensiunea ferestrei nu te ajuta . Avem o gama variate de perdele si draperii gata facute, de diverse dimensiuni si în diverse modele. Perdea albă de bucătărie cu ciucure, brodată manual – PER-13. Nu trebuie să-ți cumperi și o mașină de cusut ca să-ți faci o perdea sau o husă.


O casă fără draperii sau perdele pare neterminată. Brico Depot oferă o gamă variată de galerii pentru perdele. Alege galerii din metal sau lemn sau șine din plastic, la prețuri mici zilnic! Perdele si draperii la pret super!


Aceasta perdea este perfecta pentru a infrumuseta orice incapere. Pretul este pentru metru liniar. In cazul in care produsul nu figureaza pe stoc, poate fi adus in.


Vezi colectia de perdele ! Anunturi vand perdele - vand perdele. Auto, moto si ambarcatiuni 4. Vand sina aluminiu pentru perdea sau draperie. Perdea in cu broderie matase - de lei pe metru liniar. Producător: Fischbacher. Cele mai bune preturi, mobilier de lux si accesorii de la brand-uri cu renume international.


Ai consultanta gratuita in magazin. Prețul afişat este pentru metru liniar de material, la o lățime de balot de 3cm. Inainte de a adauga produsul in cos va rugam sa alegeti numarul . Material perdea din triplu voal crem si alblatime 2. Perdea voal alb simplu,, Latime material de 290cm, se vinde la metru liniar.


Spalare la masina, la 30 . Croitoreasă lucrez perdele. SUA, Franţa şi ţările arabe, iar în România costa de lei metrul liniar , . TV si in aplicatii video.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare