O gustare minunata pe placul tuturor! Nu stiu cati dintre voi mai aveti presa dar poate macar bunicii au mai pastrat-o. Daca aveti de gand sa pregatiti si voi aceste saratele si nu aveti forma puteti sa o. Saratele cu branza - o reteta rapida si usor de facut acasa.
Gaseai des presa de saratele prin bucatariile gospodinelor romance, pe vremuri. Reteta de saratele cu branza este minunata atunci cand avem pofta de gustare. Ceva usor sarat, crocant, cu gust de branza. Indiferent ce aparat folosim, acesta trebuie incins inainte de a presa prima biluta.
Saratelele sunt gata atunci cand pe ambele parti au o culoare . Despre aceste saratele nu pot sa spun decat ca sunt delicioase si va. Incingeti presa pentru saratele si coaceti saratelele pe ran cate 2-3 . Ingrediente: 5g făină, 1g brânză feta, g de smântână, lingură de ulei, 1g margarină moale, 1ml de lapte, linguriță sare, . Sărăţelele făcute în casa pot reprezenta un aperitiv perfect de post atunci. Este reteta de saratele a bunicii mele si . Lipsesc: jamila Doi și un SFERT. Sărățele la presă doisiunsfertlamasa.
Veche, stătută prin po dar foarte . Margarina se taie cubulete si se pune intr-un castron. Se paseaza cu o lingura, pana devine pasta. Drojdia se divolva in laptele caldut si se amesteca cu. V-ati saturat de dulce si vreti ceva sarat? Sau, sunteti pe cale sa aruncati niste branza mai veche de prin frigider?
Va prezint varianta mea de . In ultimii ani, acest aperitiv pe . De saratelele mele cu cascaval cred ca a auzit deja toata lumea :P, dar cum sintem in post si mie mi s-a facut pofta de ceva sarat si crocant, am preparat rapid. Dacă nu suntem mari amatori de brânză, putem chiar renunța la cașcaval și lăsăm sărățelele doar cu semințe deasupra. De curand am descoperit o forma de vafe(sau saratele ) in Magazinul Nataliei si sunt foarte incantata de rezultat.
Desi este pentru aragaz, . Barcute sau coji pentru aperitive, simplu de facut si cu ingrediente accesibile. Pot fi folosite la aperitivele sarate sau si pentru mini tarte dulci.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.