joi, 17 mai 2018

Remorca motocultor 4×4

Remorcă motocultor 4x4. Vand cositoare si motocultor ×4cu remorca motoagricola. Motocultor Ferrari CP, 4x , articulat. Cumpara remorca motocultor online pe eMAG. Date tehniceMotor 168FBTip timpi cilindru OHVCilindree 2cm3Putere . Lombardini diesel CP.


Unsubscribe from sorin. Recommended by people. In cazul in care optezi pentru o remorca cu cardan pentru motocultor , vei avea nevoie de roti pe masura cu anvelope pneumatice si cu 3- straturi de cauciuc.


Preturi motocultor cu remorca - Lista cu rezultate pentru motocultor cu remorca. CP in timpi si reprezinta alegerea proprietarilor de locuinte, fermierilor, . Mai exista si modele care sunt dotate cu pluguri, remorci , semanatoare, usor . Motofierastrau cu acumulator ROTAKT MTFA50 acumulator LI-ION V, AH. La orice motosapa sau motocultor beneficiati de . Avea toate accesoriile (roti, plug, rarita, remorca etc) separat si la preturi. DT (DTC), depre motoroto.


Ulei ProGarden motoare timpi, ambalaj 1L PRO 10W30. Vand remorca motocultor cu volan, frana, rezista pana la t, pret 450E. Oradea, Bihor Acum o săptămână 8EUR.


Rulota, remorca magazine, preturi, oferte. Comparati preturile magazinelor online la Rulote, remorci gasiti cel mai mic pret, si cumparati cel mai. Un motocultor cu motorina in timp poate fi alimentat cu mai multe tipuri de. Cel mai bine este sa cumperi un motocultor cu remorca sau unul . Vacirc;nd motocultor de cai cu remorcă și freză, CP.


REMORCA MOTOCULTOR DAKARD LY 70 BASCULABILA. Coasa rotativa Kuhn tamburi ,Grebla Fahr. Pentru a fi mentinute in circulatie, vehiculele inmatriculate sau . Cutitele sunt profesionale,import . Cauciuc remorca motocultor (0x12), O-Mac.


Fii primul care scrie o recenzie acestui produs. Utilizăm cookies pentru ca dumneavostră să aveți o experiență cât mai plăcută. Pentru a ne conforma noii directive e-Privacy, trebuie să primim acordul . Comanda o remorca motocultor dotata cu scaun si instructiuni de folosire - Profita acum de reducerile masive la piese si accesorii.


Motosapa 40cm, 123cc, 3cp, seturi de lame. STIHL FS 13 Motocoasa. Accesorii pentru motocultor si motosape. De asemenea, la nevoie, i se mai poate adauga o remorca.


Năsău Județul Bistriţa-Năsăud. Vind remorca motocultor cumpărată de luni nefolosita basculabila. Manicot pentru roata motocultor Micul Fermier (patrat). Produsul este in stoc magazin limitat. Motor, timpi, benzină sau diesel, 9-1CP, răcire aer.


Transmisia, viteze ( față, spate). Plug de scos cartofi VK- 4. Accept cookie-uri Nu accept . Cumpar agregate tractor , vuc, remorca ,in orice stare,vaiber. Montarea casetei de directie la remorca motocultor si la carucior port utilaje.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare