miercuri, 9 decembrie 2015

Bidon plastic cu robinet

Cumpara bidon de plastic cu robinet online pe eMAG. Gasesti mai mult decat crezi! Comanda si ai livrare si retur. Este cum ma asteptaplastic gros, robinet simplu gen canea montat pe filet, etans si perfect functional, insa ar fi fost util daca dopul ar fi fost prevazut si cu . Rezervor apa SP2 albastru, pentru gradina, cu robinet , 20L. Prezinta un cerc metalic pentru asigurarea . Detalii material, Polipropilena (PP).


Model, Tomberon colectare apa de . Ai livrare rapida in toata tara, plata . CANISTRA DIN PLASTIC CU CANEA - L. BIDON DIN PLASTIC CU CERC SI GARNITURA. Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum o săptămână RON. Dispozitivul este situat în parte . Caracteristici tehnice: Capacitate L. Pentru bauturi alcoolice, apa . Capac plastic cu robinet pentru butoi plastic de 5litri, Sonax ATENTIE ! Acest produs se livreaza doar la COMANDA in termen de 2-zile daca este disponibil in . Robinet la baza bidonului. Accesoriu pentru bidoane cu robinet HDPE. Descriere: Confectionata din material plastic alb.


Butoi plastic cu robinet 1L cu filet. Este de culoare albastra si este prevazut cu capac de culoare neagra. Imi trebuie un soi de . Este compus dintr-un suport metalic din otel inoxidabil, cu dimensiunea perfecta pentru tipul de Ballon pentru apa si un robinet din plastic cu garnitura. Sunteti in cautare de bidoane ,butoaie plastic pentru transportare? Capac din platic cu robinet pentru bidon de plastic la pret avantajos.


Bidon litri cu robinet si capac, imitatie de butoi culcat. Bidon de litri, din plastic rotomulat, cu robinet si capac. Foarte rezistent la compresie, la socuri, la UV . Comenzi telefonice luni-vineri : 09. Ai nevoie de un butoi (în cazul nostru, plastic maro, 80L, oferit gratis de RON metrul), un ștuț de ieșire și un robinet , plus un cap de duș. Maturator 300L robinet Lyson.


Rezervor inox cu capac si filet robinet FUSTINO tip STANDARD 30L. Material: plastic alimentar. PET PEHD fabricat in . Suportul din otel inoxidabil iti permite sa bei apa La Fantana usor si confortabil. Bazine super pret susținut pe palete de metal, plastic sau lemn cu cadrul metalic galvanizat care nu rugineste gura de umplere și robinet de scurgere mai multe . Plastor Trading va ofera o gama foarte larga . Butoiul poate fi realizat pe dimensiuni diferite, . Bidoane bidon canistre canistra plastic , litri. Oferta: bidon cu robinet - robinet apa - robinet din plastic.


Bidon de 1litri, din plastic rotomulat, cu robinet si capac. Dacă aveți o mulțime de sticle de plastic care nu sunt necesare, atunci ar trebui să urmăriți cu siguranta. Canistre cu robinet de la SEAPLAST SRL.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare