luni, 28 decembrie 2015

Pensiuni cu piscina termala felix

Camerele în care te poți relaxa. Ai o varietate de camere la pensiunea noastră! Hotel cu Internet wireless. Băile Felix Primăverii. Rezervari directe la hoteluri si pensiuni , preturi mici.


Cazare Transilvania pensiuni - piscina interioara, rezervare gratuita, fara taxe. Baile Felix , Crisana, Romania. Aslavital si Gerovital, o piscina in aer liber cu apa termala , o piscina pentru . PLATA DIRECT LA HOTEL , fara carte de credit ! Dotări Jacuzzi, piscina privata, Filigorie, Grătar, vila este complet mobilată. Nu uita să fii fericit!


Piscine pentru adulţi şi pentru copii. Peşteri cu izvoare termale. La un cost suplimentar, oaspeţii au la dispoziţie o piscină în aer liber cu apă termală , căzi cu. Parcul acvatic cu apă termală Apollo- Felix se află la 2m.


Ce posibilități de cazare sunt, unde poți să mergi la piscină , ce alte. Pensiunea Vila Viorica, Cartierverdi Nr. Complexul Verdi are parcare si piscina proprie cu apa termala. Tarife valabile pentru turistii care prezinta medicului din hotel dovada de. Oferte cu reduceri in weekend.


O evadare de dupa-amiaza pentru o baie in piscina , un week-end revigorant cu un. Zona de relaxare a hotelului International cuprinde piscine interioare si piscine exterioare. Descoperite din antichitate, izvoarele de apa geo- termala la temperaturi de. Pentru timpul liber statiunea dispune de piscine acoperite si. Pentru relaxare, hotelul va pune la dispozitie o minunata piscina vara, care se deschide in luna iunie, in aer liber cu apa termala , accesul la aceasta se face . Un hotel de stele care reinventeaza conceptul balnear, aducand in prim.


In exterior, piscine cu apa termala , din care un bazin de inot . Agrement : Două piscine termale în aer liber, o piscină acoperită,. The swimming pool area in eforea spa will be closed from June until June for essential maintenance work. Thank you for your patience and understanding.


STATIUNEA BALNEOCLIMATERICA BAILE FELIX. Aproape de bazinele cu apa termala (5-10min de mers pe jos).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare