vineri, 1 aprilie 2016

Cal redresare caroserie

Vând Stand redresare caroserie marca Globaljing in perfecta stare. Banc tinichigerie stand tras masa de îndreptat redresat caroseria. Servicii, afaceri , echipamente firme Firme - Echipamente profesionale. GRIFFON – Stand fix pentru redresare caroserii , cu elevatoare incorporate 10tf.


Cumpara acum de pe Okazii. Prese Indreptat caroserii. Faza aparent amuzanta- caroserie tractata de un cal printre blocuri. Stand de redresat caroserii cu lift si turn.


Cal de tras (Indreptat) . Sisteme de masurare si reparare caroserii de la Autoequip. Dispozitiv de redresat caroserii , cu turn modular, fara lift. Pentru ca aspectul conteaza intotdeauna, AUTO LOGEX a selectat cu atentie o echipa de tehnicieni. O, a aparut deodata ceva mare si negru sau mic si roz si v-a.


Trusa cu cilindri si minicilindri. Diversitate Produsele . Atelierul de tinichigerie este prevazut cu stand de redresare si echipat cu scule si. Maistrul de atelier, verifica si supravegheaza ca lucrarile sa se execute . Toate reparatiile care au ca obiect structura metalica a masinii,. Vand banc de redresat caroserii profesional, marca Universal Bench Italia. Perfect pentru indreptarea rapida a caroseriei sau a structurii de rezistenta.


Este destinat pentru reparatii de anvergura mica si medie. Fixarea vehiculului se. Masa de redresare a caroseriei. Aparat de indreptat elemente inchise de caroserie (praguri, aripi spate, usi, etc) . Performanta standurilor de redresat caroserii avariate, fabricate de CAR BENCH,.


Acest lucru permite ca utilizand sistemele de prindere si fixare, sa putem . Brat de tragere articulat in plan . Hala de tinichigerie – desfasurata pe suprafata de 3mp este dotata cu : - stand redresare caroserii CHIEF - cal redresare caroserii CHIEF - cal redresare . Scule speciale de caroserie. Se afişează 1-din articole. Preț fara TVA: 53lei.


TINICHIGERIE-VOPSITORIE - cabina vopsit, laborator propriu de vopsele, cal de redresare caroserie , aparate sudura argon, stand de directie, etc. Bancul de redresarea caroseriei aflat in dotarea noastra, este un utilaj de ultima. Autorobotul opereaza cu cilindri dubla actiune , ceea ce inseamna ca se pot . Domeniul de activitate: Automobile - service, asistenţă tehnică. Aveti posibilitatea ca , impreuna cu un mecanic si un consilier tehnic,. Elemente directie, Antigel, Lubrifiant directie vehicul, Caroserie , Caroserii ieftine, Electroventilator, Diagnosticarea sistemelor de gestiune electronica, Inlocuire . Puteti obtine cel mai bun pret pentru redresare caroserie prin intermediul serviciului de cereri de oferta.


Credeti ca se mai poate face sau o sa-mi dea dauna totala? Doua birouri, spatii depozitare, hala 2mp echipata cu. Achizitie sistem redresat caroserie. Sistem complet pentru fixat si redresat caroserii de autoturisme si . Dopuri de protecie auditiv intern.


Semimasc protecie praf.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare