vineri, 29 aprilie 2016

Reductor amestecator cazan tuica

Unelte - Scule - Feronerie Scule. Anunturi gratuite in Arges. Motor cu reductor coaxial 0. Distilam din Vin - Duration: 14. Cazan tuica industrial.


Coniac romanesc - distilat din Vin ( Babeasca Neagra ) la cazan de tuica din cupru. Variante MODEL STABIL: 1. Dimensiuni: Greutate 20kg,. Vand motoare elecrice 3V,motoare cu reductor ,motoare la turatii,fulii,etc Pretur. Nu mai vorbesc ca miroase a tuica. Vand motor cu reductor la 2sau 3foarte solid pt cazan de tuica mare rel la tel.


Vand cazan de tuica cu amestecator de capacitatea 128litri cu fund de. Racitor: tabla otel galvanizata ‎: ‎0. Comparati preturile magazinelor online la Aparate de facut tuica gasiti cel mai mic. Toate produsele din seria STABIL sunt prevăzute cu sistem de amestecare , care poate fii manual, sau echipat cu electromotor, reductor și timer! Amestecator cazan tuica cu motor si reductor 12v , poate actiona , amestecare , pina la 160litrii,utilzat.


Pentru gradina Banesti, Dispozitiv cu motor 12v ,si reductor cu tija asamblata , pentru cazan tuica pina la 160litriiTweet$(document). Comercializăm cazane de țuică și pălincă din cupru alimentar 99. Alambic si tip DES cu amestecător actionat manual sau electric cat si anexe pentru . Ja ga imam kupljen od vas 200l/,. Sau un motor cu reductor.


Produsă în special din prune dar si din alte fructe , țuica de Bistrița a devenit un.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare