vineri, 15 aprilie 2016

Pensiuni cu piscina interioara voronet

Pensiunea Perla Brazilor Frumosu. Facilitățile includ o piscină interioară și un centru spa. Toate camerele de la Popasul Domnesc au minibar, baie modernă cu duş şi uscător de păr, precum și. Rezervari directe la hoteluri si pensiuni , preturi mici. Domnule draga, afla ca mare cinste si bucurie ne-ai facut cand ne-ai bagat in sama.


Si mai afla ca si noi te-om cinsti de. Sport, Recreere, Aer liber. SPA cu piscina , jacuzzi, . Spa ( piscina interioara , jacuzzi, sauna), internet wirleess gratuit, parcare gratuita, loc. SPA ( piscina interioara , jacuzzi, sauna, masaj). Voronet , Romania Vezi locatia pe harta.


SPA ultramodern cu piscina interioara , sauna si . Piscine acoperite și în aer liber în Câmpulung Moldovenesc, Bucovina, club cu. SPA, piscină interioară cu apă încălzită, sală de fitness. Clientii hotelului dispun de o gama completa de servicii si facilitati.


Varvara de Bucovina este amplasată în acel tărâm de poveste unde natura îți hrănește sufletul cu priveliști nemaipomenite și aer curat iar oamenii locului îți. Soimul si piscina acoperita . PENSIUNEA POPASUL DOMNESC. Parcul de aventuri și o piscină interioară sunt la km.


Situata la aproximativ km distanta de noua partie de schi si piscina si la. Patinoar natural utilizat in . Piscina acoperita de dimensiuni olimpice;. Situat pe drumul de poveste care leagă comuna Vama, străvechi loc de străjeri bucovineni, de Sfânta Mănăstire Vatra Moldoviţei şi mai departe, peste Obcini, . Pagina oficiala a pensiunii Floare de Crin - Pojorata, Suceava, Bucovina.


Facilitatile includ o piscina interioara si un centru spa. Situata pe frumoasa vale a Simonului la intersectia traseelor turidtice spre Rezervatia Naturala Bucegi Vf Omu Schitul Bran Valea Tisei sau Muchia S . O piscină acoperită, de dimensiuni olimpice, prevăzută cu saună şi jacuzzi, în care. Pe langa serviciile obisnuite de cazare va punem la dispozitie piscina exterioara si piscina interioara , sauna finlandeza, srvicii de masaj, echitatie, rafting pe raul .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare