vineri, 1 aprilie 2016

Pat dormitor 120x200

Pat Tapitat pentru Dormitor cu Lada, 120x2, Queen Dolce Dormire, Piele Ecologica, Textil, MicroFibre. MOBILA DORMITOR SECOND HAND - pat 120. Pat alb 120x2fara somiera si saltea.


Amadeo Pat tapitat Mobilă dormitor Bej. Vezi gama noastră variată de cadre de pat și paturi pentru dormitor , cu design scandinav, din lemn masiv sau tapițate. Alege un pat modern și rezistent pentru. La Tamos ai paturi pentru toate buzunarele si pentru toate gusturile. Alege sa te bucuri de un somn linistit si relaxant cu gama de paturi de la Casa Rusu.


Vezi intreaga gama de mobilier pe site. Ce poate fi mai placut dupa o zi obositoare decat relaxarea intr-un pat dormitor confortabil, intr-un un pat tapitat, clasic sau rotun care sa va asigure conditii . Cumpara acum paturi de dormitor de pe . Alege produsele preferate, iar de livrare ne ocupam noi. La Acaju poti alege un pat matrimonial dintr-o gama mare de modele. Pat Kappis S Maro Deschis - 1x 2cm. Sortare implicită, Sortează după.


Set pat Mona si noptiere. REDUCERE 9lei 7lei. Patul nu are inclus suportul pentru saltea (nici somiera, nici un alt fel de placaj). Odihna bună începe cu un pat confortabil. Alege din gama de paturi IKEA ce ți se potrivește.


Bineînțeles că nu, dacă alegem dormim pe o saltea comodă, într-un pat frumos, înconjurați de mobilierul perfect pentru dormitor. Merită să aveți grijă de . Magazin Online - Mobila Laguna. Acest model de pat este de o calitate superioara si are o rezistenta indelungata in timp reprezentand o alegere excelenta. Un pat de dormitor , indiferent ca e . Pat din metal și lemn Matera Bianco 120x200. Paturi rabatabile, tapiţate, modele deosebite.


De aceea, alegerea unui pat pentru dormitor trebuie realizata cu grija, luand in considerare atat designul, cat si calitatea materialelor. Kera Furniture te asteapta cu o gama variata de paturi tapitate, ideale pentru un dormitor model si elegant. Oferta noastra cuprinde paturi tapitate 180x20 . Dormitor Soft fabricat din PAL melaminat wenge cu grosimea de mm. Dormitorul este compus din dulap cu usi si oglinda pe usa din mijloc, pat pentru. Descoperă colecția de paturi LEMS realizate cu grijă pentru detalii, cu accentul pe design si cu atenție pentru materiale și finisaje de calitate.


Pat cu lada, cu somiera flexibila sau fixa. Lei, prinde acum promoțiile mobila Genarom. La Naturlich gasesti mobila dormitor si paturi dintr-o gama variata de mobila si mobilier. Vezi modele mobila dormitor si paturi la preturi avantajoase. Pat lemn masiv de 120x2, lucrat din lemn de fag finisat si lacuit.


Finisajul este realizat manual cu forme si ondulatii in stil rustic. Dimensiuni Pat ( pentru saltea 1x 2) : Lungime 1x Adancime 2x Inaltime 32cm ( Inaltime tablie mare - 80cm ). Pat tapițat cu un design deosebit, potrivit pentru un dormitor modern. Somiera si salteaua nu sunt incluse. Optional se poate achizitiona separat somiera cu . Descopera gama larga de mobilier pentru dormitor din magazinul nostru! Ai pat matrimonial, comode, dormitoare pentru tineret si multe altele.


Caracteristici: Se livreaza demontat, cu . Pret pat 90x200: 9Lei. Este realizat din pal melaminat, calitate superioara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare